VAKANTIE!

Waar is een vakantie voor?! Waarom ga je op vakantie? Hoelang? En waar gaan we naartoe?

Manlief en ik zijn tot de conclusie gekomen dat dit jaar anders is dan anders. Omdat we thuis werkten door de Corona hadden we niet het idee dat we de vakantie écht nodig hadden. Immers we waren al zolang met zijn vieren thuis…
Maar dan toch! Eruit, naar een warm land is wel heel fijn! En dan? Waar gaan we naartoe? Het eisenpakket (inderdaad geen wensen, maar eisen!) van de dochters was wel duidelijk hoor! Manlief wilde bij viswater. En ik? Ik wilde zon en kunnen fietsen! (En nog wat meer zaken die hier niet toe doen 😉).
En dus gingen we!
De conclusie na twee weken vakantie is dat we hem dit jaar op de een of andere manier toch harder nodig hadden dan we dachten. Als gezin. En ook voor onszelf! Mag je dat zeggen als moeder? Dat je deze vakantie meer tijd voor jezelf en met je partner nodig hebt als andere jaren?
Ik vind van wel! En nee, is niet egoïstisch of wat dan ook. Het is goed voor jezelf zorgen. Goed voor je relatie zorgen (zodat we niet bij mijn eigen Praatfabriek terecht komen 😉) en uiteindelijk is dat alleen maar in het belang van de dochters!
Het duurde even voordat we alles konden loslaten en genieten.
Maar hier zijn we dan: Hij aan het water en ik op de fiets….

We hebben vakantie!

praatfabriek #sporten #coacheshelpingcoaches #coach #biken #noordwijk #denhaag #enertussen #trainen #scheiden #echtscheiden #businesswoman #werkendemoeder #kinderen #fietsen #mtb #dilemma #powerwoman #family #gezinsleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *