BEZINNING!

Een momentje van bezinning op vakantie.
Het duurde even voordat ik kon ‘dalen’. Mijn hoofd en lijf bleven ‘aan staan’! Piekeren en ook intensief moeten sporten van mezelf ging gewoon door.
Ik herken dat zo van mezelf. Daarom ben ik altijd een maand vrij….. Geen luxe. Maar pure noodzaak. Voor mijn lichaam en geest!
Het gaat goed met de Praatfabriek!
Wat enerzijds jammer is, want dan zijn er ouders die mijn hulp nodig hebben om weer samen het ouderschap op een goede manier te gaan vormgeven. Ik word steeds meer benaderd voor de meer complexere issues. Uiteraard word ik daar blij van, ik weet heel goed waar mijn expertise ligt.
Anderzijds ben ik blij dat het goed gaat met de Praatfabriek. Want ik doe wat ik leuk vind, energie van krijg en waar ik goed in ben. Maar daar komt nu het moment van bezinning…..!
Ga ik DE GROTE SWITCH maken? Ga ik de leukste ‘andere’ baan van de wereld op zeggen? Mijn veiligheid en vaste inkomen opzetten voor een wereld vol avontuur en financiële onzekerheid maar mét vrijheid en eigen regie?! Durf ik dat?!
Vandaar de peinzende blik op de foto. Mijn momentje van bezinning….!
Wat zal de toekomst brengen?!

vakantie #vechtscheiding #samenechtscheiden #meditation #maardananders #coachen #samenverder #ouderschap #ouders #stiefouders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *