Vaderdag!

Ik blijf het zeggen; Gun de vader van jullie kinderen Vaderdag met hen. Ookal is het uw weekend. Ookal vindt u van alles van hem op dit moment. Als er kinderen in het spel zijn, gaat het echt om gunnen.
Want als u dat niet doet, gunt u het de kinderen eigenlijk niet…..
Waar het vooral om gaat is dat u het de kinderen gunt om op Vaderdag bij papa te zijn. En dat kadootje te geven wat ze op school voor papa gemaakt hebben. Of stiekem zelf gekocht hebben. Vader -en Moederdag is er voor de kinderen. Niet voor u!
Gun het ze en regel het samen met hun vader.

En ja! Natuurlijk zijn er uitzonderingen waarom ze op Vaderdag niet naar papa kunnen. Praktische -of ernstige redenen. Die zijn er echt!
En ja die kun je als moeder ook aandikken omdat jij het niet aankunt dat ze naar hun vader gaan op Vaderdag. Omdat hij het nu eenmaal niet verdient! En dan wil ik u vragen om heel eerlijk naar jezelf te kijken. Want om wie gaat het dan? Jullie als ex-partners? Want jullie als ouders van regelen dit samen.
Jullie gunnen de kinderen dit!

vaderdag #moederdag #weekend #ouderschapscoaching #echtscheidingscoaching #scheiden #ouderschap #oudersvannu #depraatfabriek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *