Vader en dochter!
Ze is 18 jaar nu…. Al 14 jaar woont hij niet meer bij haar. Al 14 jaar haalt en brengt hij haar iedere ‘om het weekend’!
Nu komt ze ook met het OV. Hij vraagt zich af wanneer dat stopt. Hij ziet daar tegenop. Zij baalt als er bij haar vader iets leuks is in het andere weekend. Ze ruilt dan haar weekend. Praten doen ze weinig. Daar houden ze niet zo van. Kletsen de oren van je hoofd. Maar echt praten…. Dat doet ze dan met haar stiefmoeder. Ook niet met liefde hoor. Want praten is soms best lastig. Al pratende kom je er dan achter dat ze dol op haar vader. Ook boos is geweest. Op hem. Op haar ouders samen. Op haar moeder en ook op haar stiefmoeder.
En die stiefmoeder is zo enorm trots op deze volwassen dame! ❤️ #gescheiden #vechtscheiding #stiefmoeder #coaching #samenopvoeden #samenechtscheiden #samenverder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *