Ik kijk wel eens hoe andere bedrijven met Social Media meer bereik creëren. Met meer bereik genereer je ook meer opdrachten. En vaak staat er dan: Zet gewoon je gedachtes op een post. Laat anderen zien wat jij denkt.
Ik vraag me dan echt af of dat werkt. Bij mij dan….
Want mijn gedachtes zijn chaotisch, niet altijd aardig, vaak niet politiek correct en nog vaker ronduit ongenuanceerd. In de loop der jaren heb ik gelukkig geleerd om niet alles wat ik denk ook uit te spreken. Helaas lukt dat niet altijd. En soms zet ik het juist in om iets te bewerkstelligen. Zoals ook met de Praatfabriek! Het eerlijke en confronterende wat mijn handelskenmerk is, vinden de ouders waarmee ik werk niet fijn op het moment zelf. Tja het is ook lastig om te horen dat het niet om jou gaat, maar om het belang van jullie kinderen. Achteraf zijn ze blij met me. Gelukkig maar. Anders is het niet vol te houden ☺️
Maar die gedachtes van mij…. Die zijn gewoonweg niet te controleren. Alleen met sporten en een bakkie koffie worden ze wel stukje rustiger en vriendelijker ❤️

Hoe krijg jij je gedachtes op orde?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *